Kestävät kattotyöt Keski-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

Rivakka rakennus J. Manninen Oy tekee kestävät kattotyöt. Palvelualueeseemme kuuluu pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi. Palvelemme siis yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä niin Kokkolassa kuin Jyväskylässäkin. Meiltä saat tiili-, pelti- ja huopakattoasennukset.

Muut rakennus- ja remonttialan palvelumme

Meiltä saat:

  • sisäremontit

  • ulkoremontit

  • lattiatyöt

  • kylpyhuoneremontit

  • uudiskohteet.


Yrityksemme Rivakka rakennus J. Manninen Oy tarjoaa kattavat rakennus- ja remonttipalvelut, jotka räätälöimme joustavasti asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittaen.

 

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Haluamme palvella joustavasti ja ammattitaitoisesti jokaista asiakastamme. Korkealaatuinen, huoliteltu ja kestävä työnjälki kertoo onnistuneesta työskentelystämme. Työskentelemme aina suurella intohimolla ja toteutamme haasteellisetkin rakennus- ja remonttiurakat osaavasti alusta loppuun asti. 

Tutustu työhömme kuvagalleriassa

Kattotöiden kokenut ammattilainen apunasi

Onko katollasi jäätä tai roikkuuko räystäiltä jääpuikkoja? Nämä voivat kertoa lämpövuodosta katolla. Ole meihin yhteydessä, mikäli pohdit kattoremontin tarvetta. Tulemme arvioimaan kattosi kunnon ja remontin tarpeen. 

Hoidamme kattoremontit kokonaisvaltaisesti. Puramme tarvittaessa vanhan katon. Tämän jälkeen asennamme uuden alus- ja vesikatteen sekä sadevesijärjestelmät. Huolehdimme myös kattoturvatuotteiden asennuksesta.

Soita ja kysy lisätietoja

Taloyhtiöiden kattoremontit

Taloyhtiöiden kattoremontit kannattaa hoitaa ajoissa, ennen kuin suurempia kosteusvaurioita ehtii syntyä, sillä kosteusvaurioiden korjaaminen jälkeenpäin tulee paljon kalliimmaksi. Meillä on takanamme lukuisia taloyhtiöille toteutettuja kattoremontteja. Työskentelemme aina sovitussa aikataulussa ja huolehdimme siitä, että remonttimme aiheuttaa mahdollisimman vähän asumishaittoja taloyhtiön asukkaille. Pidämme myös huolta, että taloyhtiön asukkaiden on turvallista kulkea piha-alueella remontin aikana. 

Kun kattoremontti tulee ajankohtaiseksi taloyhtiössä, kannattaa teettää kuntoarvio alan ammattilaisella. Kuntoarviossa tarkastamme muun muassa katon ja sadevesijärjestelmien kunnon ja saamme selville ongelmakohdat. Meillä on ajan tasalla olevaa tietoa eri kattomateriaaleista ja niiden ominaisuuksista. Teemme kattoremontit asennuksineen laadukkaalla työvälineistöllä, mikä mahdollistaa kestävän lopputuloksen.

Soita ja pyydä tarjous
Älypuhelinkuvake

Rivakka rakennus J. Manninen Oy tekee kestävät kattotyöt Keski-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä