Ulkoremontit asiantuntevasti Keski-Pohjanmaalla

Katso kaikki yhteystietomme

Rivakka rakennus J. Manninen Oy toteuttaa ulkoremontit asiantuntevasti ja pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Palvelemme pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää rakennus- ja remonttipalveluistamme. Palveluihimme kuuluvat myös sisäremontit, lattiatyöt, kylpyhuoneremontit ja kattotyöt. Teemme lisäksi uudisrakentamista. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Voit myös ottaa yhteyttä kirjoittamalla sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Meiltä saat kaikenlaiset ulkoremontit:

  • leikkimökkien rakentamiset

  • julkisivuremontit

  • ulkoseinien maalaukset

  • sokkelit

  • katokset

  • ulkoverhoukset

  • kaiteet

  • terassit ja kuistit.

Julkisivuremontit osaavasti

Rakennusalan kokeneina ammattilaisina meillä on myös pitkä kokemus ja vankka ammattitaito julkisivuremonttien onnistuneeseen toteuttamiseen. Julkisivuremontit on syytä teettää alan asiantuntijalla, jotta työn jälki on korkealaatuista. Työntekijämme ovat motivoituneita ja työskentelevät aina ripeästi sovittua aikataulua noudattaen. Asiantuntevasti tehty julkisivuremontti nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti. Remontin avulla vanhankin talon ulkoasu saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa.

Tee pihastasi lapsiystävällinen ja rakennuta leikkimökki

Rakennamme leikkimökkejä niin omakotitalojen kuin taloyhtiöidenkin pihoille. Leikkimökki on aina kannattava ratkaisu, kun haluat panostaa lapsiystävälliseen asumiseen. Kun lapsilla on turvallinen ja viihtyisä paikka leikkiä, myös aikuisten elämä helpottuu.

Rakennamme kauniit – isot ja pienet – leikkimökit alusta loppuun asti. Kestävien materiaalien ansiosta mökit kestävät kovaakin kulutusta. Mökeissä lapset voivat leikkiä niin aurinkoisina kuin sateisinakin päivinä.

Soita ja pyydä tarjous

Terassit ja kuistit lisäävät asumisviihtyvyyttä 

Rakennamme kauniit ja viihtyisät terassit sekä kuistit niin kesämökeille kuin omakoti- ja rivitaloihinkin. Hellepäivinä terassilla ja kuistilla voit viettää aikaa sopivasti varjossa – sadepäivinä katoksen alla sade ei haittaa ollenkaan. Lasitettu terassi voi olla käytössäsi ympäri vuoden.

Terassit ja kuistit laajentavat asumistilaasi huomattavasti. Kokeneina rakennus- ja remonttialan ammattilaisina panostamme aina laadukkaaseen ja tyylikkääseen rakentamiseen. 

Älypuhelinkuvake

Minkälaista ulkoremonttia tarvitset? Rivakka rakennus J. Manninen Oy palvelee yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä Keski-Pohjanmaalla.

Soita ja kysy lisätietoja