Uudisrakentamisen ammattilainen palvelee Keski-Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rivakka rakennus J. Manninen Oy on uudisrakentamisen ammattilainen. Olemme toteuttaneet uudisrakentamista niin Kokkolassa ja Seinäjoella kuin Jyväskylässäkin. Palvelualueeseemme kuuluu pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi. Palvelemme yksityisiä ja taloyhtiöitä joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Meiltä saat myös:

  • sisäremontit

  • ulkoremontit

  • lattiatyöt 

  • kylpyhuoneremontit

  • kattotyöt.

Hirsirakennukset perinteitä kunnioittaen

Hirsi on perinteinen ja kestävä rakennusmateriaali. Meiltä onnistuu niin hirsitalojen rakentaminen kuin hirsirakennusten korjaaminenkin sisältäen kengitykset sekä muut peruskorjaustyöt. Uudet hirsirakennukset valmistuvat pyörö-, pelkka- ja kelohirrestä. Hirsirakentamisessa kunnioitamme tarkasti perinteitä, mutta otamme huomioon myös nykyajan vaatimukset. Kauniina ja käytännöllisenä materiaalina hirsi sopii niin omakotitalojen kuin vapaa-ajan asuntojenkin rakennusmateriaaliksi. Rakennamme hirsimökit ja -saunat sekä -aitat. Kasaamme myös hirsikehikoita.

Soita, niin kerromme lisää hirsirakentamisesta!

Omakotitalot – asiantuntevaa rakentamista

Oletko suunnittelemassa omakotitalon rakentamista? Etsitkö kokenutta ja ammattitaitoista rakentajaa? Meillä on pitkä ja laaja kokemus erilaisten omakotitalojen rakennustöistä. Meiltä hoituu muun muassa puutalojen rakentaminen.

Suunnittelemme kaikki työvaiheet asiantuntevasti, panostaen kustannustehokkaisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Kaikissa rakennusurakoissa noudatamme tarkoin rakentamiselle asetettuja säädöksiä ja työturvallisuusmääräyksiä. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Tutustu työmme kohteisiin

Kuvagalleriassa voit tutustua mitä erilaisimpiin työkohteisiimme Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomen alueella. Räätälöimme palvelumme aina joustavasti asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Meille korkealaatuinen työnjälki on ensiarvoisen tärkeää.

Kuvagalleriaan
Älypuhelinkuvake

Rivakka rakennus J. Manninen Oy on uudisrakentamisen ammattilainen Keski-Pohjanmaalla. Teemme hirsirakentamista pitkällä kokemuksella.

Ota yhteyttä!