Sisäremontit laadukkaalla työnjäljellä Keski-Pohjanmaalta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rivakka rakennus J. Manninen Oy toteuttaa siistit sisäremontit yksityishenkilöille ja taloyhtiöille. Remontoimme kaikenlaiset sisätilat lattiasta kattoon. Palvelemme pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

Kaikki sisäremontit alkavat tarkalla suunnittelulla ja päätyvät remonttipaikan huolelliseen siistimiseen. Hoidamme remontista aiheutuvat jätteet jäteasemille.

Meiltä saat myös ulkoremontit, lattiatyöt, kylpyhuoneremontit ja kattotyöt. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi remontista.

Palveluihimme kuuluvat:

  • tapetoinnit ja maalaukset

  • huoneistoremontit

  • keittiöremontit.

Huoneistoremontit huolellisesti

Minkälaista huoneistoremonttia tarvitset? Remontoimme sekä pienet että suuret huoneistot joustavasti toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä kevyt pintaremontti tai vaativampi koko huoneiston kattava remontti, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme. Kaikissa remonteissa noudatamme tarkoin rakennusmääräyksiä ja työskentelemme vastuullisesti. Tulemme mielellämme arviointikäynnille, jonka jälkeen pystymme tekemään myös hinta-arvion tulevasta remontista.

Ota yhteyttä

Tapetoinnit ja maalaukset ammattitaidolla

Tapetoinneilla ja maalauksilla saat kätevästi uudistettua sisätilojen yleisilmettä. Kun ammattilainen hoitaa homman, voit olla varma tyylikkäästä ja kestävästä lopputuloksesta. Käytämme laadukkaita tapetteja ja maaleja, jotka kestävät aikaa ja näyttävät kauniilta vielä vuosien päästä. Käytössämme on myös ajanmukaiset työvälineet, joiden avulla tapetoinnit ja maalaukset sujuvat käden käänteessä.

Soita ja pyydä tarjous

Kätevät keittiöremontit

Ovatko keittiösi kaapit vanhat ja kuluneet? Kaipaatko keittiöösi lisää toimivuutta? Autamme mielellämme.

Keittiöremontti voi olla työläs ja hidas, mikäli et pyydä kokeneen ammattilaisen apua. Me teemme kaikenkokoiset keittiöremontit vaivattomasti – sinun tarvitsee vain kertoa meille remonttitoiveistasi. Olitpa sitten modernin tai romanttisen tyylin ystävä, toteutamme unelmiesi keittiön osaavasti. Meiltä saat aina toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Koska keittiö on kodin sydän, sen viihtyisyyteen ja toimivuuteen kannattaa panostaa. 

Älypuhelinkuvake

Rivakka rakennus J. Manninen Oy toteuttaa toiveidesi mukaiset sisäremontit Keski-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä