Laadukkaat lattiatyöt Keski-Pohjanmaalta

Ota yhteyttä

Kun tarvitset laadukkaiden lattiatöiden toteuttajaa, Rivakka rakennus J. Manninen Oy on varma valinta. Palvelualueeseemme kuuluu pääsääntöisesti Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi. Lattiatöitä olemme toteuttaneet niin Kokkolassa ja Seinäjoella kuin Jyväskylässäkin. Meiltä saat lattiatyöt kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä.

Tekemämme lattiatyöt sisältävät:

  • vinyylilankku-, laminaatti‑, parketti‑ ja mattolattioiden asennukset

  • lattioiden hionnat ja tasoitukset sekä lakkaukset.

Muut palvelumme

Olemme kokeneita rakennus- ja remonttipalveluiden tarjoajia. Palveluihimme kuuluvat myös:

  • sisäremontit

  • ulkoremontit

  • kylpyhuoneremontit

  • uudiskohteet

  • kattotyöt.

 

Kuvagalleria-sivulla pääset tutustumaan työmme kohteisiin vuosien varrelta. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja kerro, minkälaisia rakennus- ja remonttipalveluja tarvitset. Palvelemme Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä

Lattioiden asennukset

Olkoon kyse sitten parketti- tai laminaattilattiasta tai vaikkapa vinyylilankuista, lattian asennus kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Näin lattiaan ei tule pieniäkään koloja tai epätasaisuuksia, jotka tuntuvat ennen pitkää jalan alla. Olipa lattiamateriaali mitä tahansa, lattian tulee olla kovaakin kulutusta kestävä. Oikeaoppisesti asennettu lattia tuntuu miellyttävältä jalan alla, kävelitpä sen päällä paljain jaloin tai kengät jalassa.

Meiltä saat aina lisätietoja eri lattiamateriaaleista ja niiden asennuksesta. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan lattiamateriaalin ja hoidamme asennuksen kätevästi.

Soita ja pyydä tarjous

Lattioiden hionnat, tasoitukset ja lakkaukset

Lattia kannattaa hioa, tasoittaa ja lakata säännöllisin väliajoin. On sanomattakin selvää, että lattia kuluu käytössä, eikä viikoittainen lattian pesu aina riitä. Kaunis ja hyvin hoidettu lattia tekee koko asunnosta näyttävän. Sekä kiiltävällä että mattaisella lakalla saadaan esiin parketin puupinnan kauneus ja siitä tulee uudenveroinen. Nykyisissä lakoissa on myös UV-suojausominaisuus.

Tiedäthän, että voit saada kotitalousvähennyksen teettämästäsi lattiatyöstä. Kotitalousvähennystä voit hakea, jos teetät esimerkiksi asunnon kunnossapitotöitä. Tämä koskee myös vapaa-ajan asuntoa tai kakkosasuntoa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Älypuhelinkuvake

Rivakka rakennus J. Manninen Oy toteuttaa laadukkaat lattiatyöt Keski-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä