Kylpyhuoneremontti vaivattomasti Keski-Pohjanmaalla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rivakka rakennus J. Manninen Oy toteuttaa niin suuren kuin pienenkin kylpyhuoneremontin vaivattomasti pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Tarvitsitpa sitten kylpyhuoneremonttia Kokkolassa, tai vaikka Jyväskylässä, käänny puoleemme. Palvelualueeseemme kuuluu Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi.

Kylpyhuoneiden lisäksi remontoimme myös saunat ja WC-tilat. Meillä on tarvittavat sertifikaatit märkätilojen remontoimiseen, joten voit luottaa asiantuntevaan työskentelyymme.

Palveluihimme kuuluvat myös sisäremontit, ulkoremontit, lattiatyöt, uudiskohteet ja kattotyöt.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kylpyhuoneremontit kilpailukykyiseen hintaan

Haluatko kylpyhuoneeseesi uutta raikasta ilmettä ja toimivia ratkaisuja? Kylpyhuoneremonttien onnistunut toteuttaminen vaatii rautaista ammattitaitoa. Kylpyhuoneremontit täytyy suunnitella huolellisesti pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Vedeneristys täytyy tehdä tarkasti, jotta märkätilojen kosteusturvallisuus on varmaa. Me toteutamme kylpyhuoneremontit, jotka vastaavat ajan vaatimuksia. Hyvän kylpyhuoneen tunnistaa sen käytännöllisyydestä ja toimivuudesta. Teemmepä remontin sitten lapsiperheille tai ikääntyneille, otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Meiltä saat myös laatoitukset ja kaappien asennukset. 

Soita ja pyydä tarjous

WC-tilojen remontit yksilöllisesti

Vanhojen talojen WC-tilat ovat usein remontin tarpeessa. Pienetkin WC-tilat muuttuvat toimiviksi ja tyylikkäiksi ammattilaisen käsissä. Me asennamme kalusteet ja vaihdamme WC-pöntöt sekä lavuaarit. Maalaamme tai paneloimme seinät ja hoidamme lattiat kuntoon.

Teemme WC-tiloista kätevästi myös esteettömiä, jotta niihin pääsee turvallisesti esimerkiksi pyörätuolilla.

Soita ja pyydä tarjous

Sujuvat saunaremontit

Me teemme saunaremontit, joihin kuuluvat muun muassa:

  • kiukaiden asennukset

  • lauteiden rakentamiset ja asennukset

  • vanhojen lauteiden hionnat, maalaukset tai lakkaukset.

 

Haaveiletko uudesta, tunnelmallisesti saunasta? Sauna on suomalaisille yksi kodin tärkeimmistä tiloista.

 

Erilaisilla laudemalleilla, paneeleilla ja kiukailla voimme toteuttaa yksilöllisen ja viihtyisän saunan. Lauteet voivat olla joko perinteiset puun väriset tai mustat – olit sitten perinteisen tai modernin tyylin ystävä, me löydämme ratkaisun. Panostamme materiaaleihin, jotka on helppo pitää puhtaana. Esteettisesti kauniin saunan tulee olla myös käytännöllinen.

Älypuhelinkuvake

Rivakka rakennus J. Manninen Oy tekee kylpyhuoneremontit ja remontoi märkätilat osaavasti Keski-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä